Sallad med getost, hallon, krutonger och pistagevinägrett
Söta hallon och amper getost är spännande smakkompisar i den här färgglada salladen. En fräsch och snygg förrättssallad perfekt som inledning till en bättre middag, varför inte med ett bärtema? Kolla in tipset!
Ingredienser
4 portioner
Surdegskrutonger
4 tunna skivor surdegsbröd
1 msk olivolja
Vinägrett
2 bananschalottenlökar
1 msk rödvinsvinäger
2 msk vatten
1/2 dl skalade pistagenötter
2 msk olja
salt
svartpeppar
Sallad
1/2 kruka sallad
ca 150 g getost
125 g färska hallon
Till garnering
färsk körvel
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1813 KJ / 433 kCal
Fett25 g
Salt1.5 g
Kolhydrater35 g
Protein15 g
Kommentarer
Hej Elenore! Ja, det blir en ganska tät röra när det är mycket lök men goda smaker :). Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-01-02Vetisjutton, men tycker inte att vinägretten blev bra. En enda röra på kokt lök?!
Eleonore
2016-12-30