Melon med senapsvinägrett, getost och hasselnötter

9
1
Melon med senapsvinägrett, getost och hasselnötter

Grodskinnsmelon, eller på spanska piel de sapo, gör skäl för sitt namn men under det grönfläckiga skalet döljer sig en ovanligt välsmakande melonprins, en extra söt släktning till honungsmelonen. Det saftiga, ljusgröna melonköttet passar perfekt till en frisk melonsallad smaksatt med en vinägrett och toppad med getost.

Skriv ut
Melon med senapsvinägrett, getost och hasselnötter

Ingredienser

4 portioner
1
honungsmelon eller grodskinnsmelon (piel de sapo)
1 1/2 msk
dijonsenap
1 1/2 msk
olivolja
1 1/2 msk
vitvinsvinäger
150 g
getost
1
fänkål
1 dl
rostade hasselnötter
1
kruka körvel

För alla

Fri från gluten och ägg.
Innehåller låga halter laktos (getost) och innehåller mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentar

Bo arne

7/30/2018

Enkelt o gott

Näringsvärde per portion

Energi 1645 KJ / 393 kCal
Fett 27 g
Salt 0.73 g
Kolhydrater 23 g
Protein 13 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept