Syrad morotssmörgås

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Syrad morotssmörgås

Rågsurdegsbröd med syrad morot och rödlök är en överraskande god smakkombination. Toppa med solrosfrön för ett härligt krisp och körvel som pricken över i.

Syrad morotssmörgås

Ingredienser

1-2 portioner
2   skivor surdegsbröd (gärna rågsurdegsbröd)
2 msk  bordsmargarin (gärna Becel Valnöt)
2 dl  syrade morötter
2 dl  syrad rödlök
2 msk  solrosfrön
färsk körvel

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Recept och bild i samarbete med Becel.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pitabröd med tomatsallad
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Avokadoröra på rågbröd
Betyg 4.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Baguette med brie
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Avokado wraps
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Surdegsmacka med avokado, skinka och paprika
Betyg 3.4 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kimchi grilled cheese
Betyg 4.7 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga