Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Syrad morotssmörgås

Rågsurdegsbröd med syrad morot och rödlök är en överraskande god smakkombination. Toppa med solrosfrön för ett härligt krisp och körvel som pricken över i.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1-2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Bred brödet med valnötsmargarinet.
  2. Toppa sedan med syrade morötter, syrad rödlök, solrosfrön och körvel. Här finns recept på syrade morötter.

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Recept och bild i samarbete med Becel.

Ingredienser

Portioner: 1-2
  • 2 skivor surdegsbröd (gärna rågsurdegsbröd)
  • 2 msk bordsmargarin (gärna Becel Valnöt)
  • 2 dl syrade morötter
  • 2 dl syrad rödlök
  • 2 msk solrosfrön
  • färsk körvel
Lägg till i inköpslistan