Rotmos med asiatiska smaker

Husmansklassikern rotmos som tagit vägen över Asien blir en riktigt glad överraskning för smaklökarna. Den kära svenska kålroten trivs utmärkt i sällskap med soja, ingefära, chili och sesamolja. Ett rotmos du bara måste prova.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1863 KJ / 445 kCal
Fett20 g
Salt4.18 g
Kolhydrater27 g
Protein33 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
2 stSupergott!
Helena
Jättegott! Tycker om vanlig rotmos och detta var också en riktig hit! Hade faktiskt hollandais till, stekt kycklingfile också.
Cecilia