Kålroten är en trotjänare i svensk husmanskost som förtjänar att komma ut i rampljuset. Gör plats på julbordet för den här chilikryddade kålroten med apelsinsötma. Ett snabblagat tillbehör till revbensspjällen och bra tillskott till de gröna rätterna på julen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt smör eller stek i olja.
Kommentarer
Peter
1/12/2021De blev verkligen jättegoda. Med lite hetta... Vi hade bara wienerkorv till!
Johanna
12/27/2020Jättegod som tillbehör till revbensspjäll! Och den blir faktiskt lika snygg som på bilden!
Maria
12/12/2020Så gott! Perfekt tillbehör till den sotade laxen, nyslagen currymajonäs, snabbpicklad kålrot med ingefära och kålrotschips. Mums överraskade oss själva med variation på kålrot, där den karamelliserade kålroten blev perfekt som huvudtillbehör. Rekommenderas varmt!