Rostade päron

6
2
Rostade päron

Det här snabblagade receptet på rostade päron har läckra smaker av fänkålsfrön, honung och timjan och är ett innovativt och trevligt tillbehör till många maträtter och framförallt till högrev.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2011

Rostade päron

Ingredienser

6 portioner
3 päron (à 165 g)
1 tsk fänkålsfrön
1 msk flytande honung
1 tsk repad timjan
3 msk smör

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Redaktionen

2011-10-05

Servera gärna tillsammans med Långkokt högrev, dragonsås, ört- och citrontopping, ugnsstekt fänkål och betor samt krämigt stomp.

Maria charlotta

2011-09-29

Undrar vad man kan servera detta till??? Någon som har någon idé? Är det mattillbehör eller efterrätt??