Rostade päron

Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
2
Rostade päron

Det här snabblagade receptet på rostade päron har läckra smaker av fänkålsfrön, honung och timjan och är ett innovativt och trevligt tillbehör till många maträtter och framförallt till högrev.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2011

Rostade päron

Ingredienser

6 portioner
3 päron (à 165 g)
1 tsk fänkålsfrön
1 msk flytande honung
1 tsk repad timjan
3 msk smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Servera gärna tillsammans med Långkokt högrev, dragonsås, ört- och citrontopping, ugnsstekt fänkål och betor samt krämigt stomp.

Redaktionen

2011-10-05

Undrar vad man kan servera detta till??? Någon som har någon idé? Är det mattillbehör eller efterrätt??

Maria charlotta

2011-09-29

Testa liknande recept

Päron med frön & nötter
Betyg 2.7 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladpannkakor med ingefärspäron
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Stracciatella med mint- och mandelkross
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kokospäron
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Melon- päron- och ricottasallad
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga