Rostade päron

Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Rostade päron

Det här snabblagade receptet på rostade päron har läckra smaker av fänkålsfrön, honung och timjan och är ett innovativt och trevligt tillbehör till många maträtter och framförallt till högrev.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2011

Rostade päron

Ingredienser

6 portioner
3 päron (à 165 g)
1 tsk fänkålsfrön
1 msk flytande honung
1 tsk repad timjan
3 msk smör

Gör så här

00:10:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Servera gärna tillsammans med Långkokt högrev, dragonsås, ört- och citrontopping, ugnsstekt fänkål och betor samt krämigt stomp.

Ica-köket

2011-10-05

Undrar vad man kan servera detta till??? Någon som har någon idé? Är det mattillbehör eller efterrätt??

Maria charlotta

2011-09-29

Testa liknande recept

Päron med frön & nötter
Betyg 2.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chokladpannkakor med ingefärspäron
Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smörstekta päronklyftor med honung, hasselnötter och rosmarin
Betyg 4.8 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kokospäron
Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stracciatella med mint- och mandelkross
Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lingon och päronsmoothie
Betyg 3.7 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad