Krämigt stomp

Betyg 2.5 av 5.
24 personer har röstat
0
Krämigt stomp

Det här receptet på krämigt stomp är ett luxuöst och underbart gott potatis- och jordärtskocksmos. Tillsammans med grädde, mjölk och smör gör du ett fylligt och fluffigt mos som passar ypperligt till en bit kött eller fisk.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2011

Krämigt stomp

Ingredienser

6 portioner
600 g potatis
600 g jordärtskocka
125 g smör
1 1/2 dl vispgrädde
1 1/2 dl mjölk
salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
24 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Jordärtskockspuré
Betyg 4.7 av 5.
29 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grovt mos med potatis, blomkål & jordärtskocka
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kokt rimmad oxbringa med granny smith-velouté
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatisgratäng med skal, jordärtskocka och timjan
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Älgbiffar med svamp och jordärtskocksstomp
Betyg 3.6 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga