Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Stracciatella med mint- och mandelkross

En härligt retro dessert i uppdaterad tappning! Inlagda päron och mintchoklad får sällskap av knapriga smulor av mandelskorpor, eller biscotti och bjuds på tillsammans med krämig stracciatella.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Krossa skorporna.
  2. Smält After Eight i en skål över vattenbad och blanda ner de krossade skorporna. Lägg upp på ett bakplåtspapper och låt svalna.
  3. Hacka eller smula sönder till önskad serveringsstorlek.
  4. Servera med inlagda päron samt en stor skopa glass.

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Recept och bild från Carte d´Or.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 dl mandelskorpor (biscotti)
  • 6 bitar after eight
  • 4 halvor, inlagda päron
  • Carte d’Or stracciatella
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer