Chokladpannkakor med ingefärspäron

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
0
Chokladpannkakor med ingefärspäron

Pannkaka med smak av choklad som serveras tillsammans med ingefärskryddade päron är en tjusig efterrätt som tilltalar de flesta. Sötningsmedel ger dig en sötare smak och med den rivna mörka chokladen som topping är succén garanterad!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Chokladpannkakor med ingefärspäron

Ingredienser

4 portioner
2   ägg
3 dl  vatten
2 dl  mjölk
2 dl  vetemjöl
2 msk  kakao
1 msk  socker
2 msk  flytande margarin
3 - 4   päron
1 - 2 msk  färskriven ingefära
2 msk  strö sötningsmedel
ev 2   bitar mörk choklad

För alla

Innehåller ägg.
Gör mjölkfri: byt ut mjölk och matfett mot mjölkfria alternativ, t ex Solhavre och mjölkfritt margarin.
Gör glutenfri: blanda pannkakssmeten enligt ett glutenfritt recept och smaksätt med kakao.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1300 KJ / 310 kCal
Fett12 g

Testa liknande recept

Äggvåfflor med skinkfräs
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Päronjärpar med julsmak
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostade päron
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Päron med frön & nötter
Betyg 2.7 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Havreflarn med vanilj och frukt eller bär
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga