Rostade jordärtskockor

11
6
Rostade jordärtskockor

Sätt en guldkant på middagen genom att snabbt och enkelt rosta jordärtskockor. De får en härlig konsistens och ofantligt god smak av olivoljan och saltet. Busenkelt och toppengott.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Rostade jordärtskockor

Ingredienser

4 portioner
8 - 10 jordärtskockor
1 msk olja
1 tsk salt

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Gör så här

Tips

Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 10 bufféportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Rolf

2021-02-01

Körde i 20 minuter och då var de inte alls klara. Skockorna var inte särskilt stora. Älskar dock smaken

Ann-kristine

2020-11-07

Enkelt att hitta recept

Laila

2017-02-11

Jag vill bara tillägga att man inte behöver skala dem

Näringsvärde per portion

Energi 264 KJ / 63 kCal
Fett 3 g
Salt 1.5 g
Kolhydrater 7 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden