Vinägerrostade jordärtskockor med hasselnötter

0
0
Vinägerrostade jordärtskockor med hasselnötter

Ugnsrostade jordärtskockor får en fyllig och söt smak och tillsammans med en sötsyrlig balsamvinäger och rostade hasselnötter blir de ett gott tillbehör till middagen eller som en del av en buffé.

Skriv ut
Vinägerrostade jordärtskockor med hasselnötter

Ingredienser

4 portioner
500 g
jordärtskockor
2 msk
olivolja
-
salt
-
peppar

Till servering

2 msk
balsamvinäger
1 dl
rostade hasselnötter
65 g
babyspenat

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1074 KJ / 257 kCal
Fett 17 g
Salt 1 g
Kolhydrater 18 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept