En lyxig, confitbakad lax som serveras ihop med torkade tomater, slät jordärtskockspuré och krispig, rucolamarinerad fänkål. Tack vare den låga temperaturen blir laxen otroligt saftig. Servera och njut!
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2010
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Bodil
2010-12-312010-12-31 Bodil Hanell Den Ruccolamarinerad fänkålen blev ett tillbehöv tillsammans med laxen och de ungsbakade tomaterna. Jordärtskockspuren är lättgjord. Jag tog bara ca.1 dl mjölk i för att få den lagom. Det tar några timmar att förbereda maträtten men det är den värd. Bra med upplägget på tallriken där allt utom laxen förbereddes så att '"köksan" kunde sitta med vid bordet.
Bodil
2010-12-31Den Ruccolamarinerad fänkålen blev ett tillbehöv tillsammans med laxen och de ungsbakade tomaterna. Jordärtskockspuren är lättgjord. Jag tog bara ca.1 dl mjölk i för att få den lagom. Det tar några timmar att förbereda maträtten men det är den värd. Bra med upplägget på tallriken där allt utom laxen förbereddes så att '"köksan" kunde sitta med vid bordet.