Rimmad oxbringa med jordärtskockor

0
0
Rimmad oxbringa med jordärtskockor

Rimmad oxbringa med jordärtskockor är ett smakrikt recept som du till stor del tillagar några dagar i förväg. Oxbringan kokas och läggs sedan i press över natten. Strax före serveringen skärs köttet i skivor och serveras med skockorna och persilja.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Rimmad oxbringa med jordärtskockor

Ingredienser

6 portioner
2 kg rimmad oxbringa
2 kg färska jordärtskockor
100 g smör eller margarin
1 stort knippe bladpersilja

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt margarin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 540 KJ / 130 kCal
Fett 8 g
Kolhydrater 6 g
Protein 4.5 g
Läs mer om näringsvärden