Rimmad oxbringa med jordärtskockor

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rimmad oxbringa med jordärtskockor

Rimmad oxbringa med jordärtskockor är ett smakrikt recept som du till stor del tillagar några dagar i förväg. Oxbringan kokas och läggs sedan i press över natten. Strax före serveringen skärs köttet i skivor och serveras med skockorna och persilja.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Rimmad oxbringa med jordärtskockor

Ingredienser

6 portioner
2 kg rimmad oxbringa
2 kg färska jordärtskockor
100 g smör eller margarin
1 stort knippe bladpersilja

Gör så här

02:00:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi540 KJ / 130 kCal
Fett8 g
Kolhydrater6 g
Protein4.5 g

Testa liknande recept

Kokt rimmad oxbringa med granny smith-velouté
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tjälknöl med potatis och jordärtskocksgratäng
Betyg 3.1 av 5.101 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Kokt oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Att koka oxbringa
Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Potatisfondant med lök och jordärtskocka
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Jordärtskockssoppa med potatis och örtdressing
Betyg 4.5 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad