Rimmad oxbringa med jordärtskockor

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Rimmad oxbringa med jordärtskockor

Rimmad oxbringa med jordärtskockor är ett smakrikt recept som du till stor del tillagar några dagar i förväg. Oxbringan kokas och läggs sedan i press över natten. Strax före serveringen skärs köttet i skivor och serveras med skockorna och persilja.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Rimmad oxbringa med jordärtskockor

Ingredienser

6 portioner
2 kg rimmad oxbringa
2 kg färska jordärtskockor
100 g smör eller margarin
1 stort knippe bladpersilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi540 KJ / 130 kCal
Fett8 g
Kolhydrater6 g
Protein4.5 g

Testa liknande recept

Kokt rimmad oxbringa med granny smith-velouté
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tjälknöl med potatis och jordärtskocksgratäng
Betyg 3.1 av 5.
101 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kokt oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Att koka oxbringa
Betyg 4.4 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatisfondant med lök och jordärtskocka
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jordärtskockssoppa med potatis och örtdressing
Betyg 4.5 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga