Citron- och persiljesallad

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
2
Citron- och persiljesallad

Härligt grön och smakfull citron- och persiljesallad. Förträfflig till lammfärsbullar och rostade jordärtskockor. Du kan även med fördel servera salladen till buffé.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Citron- och persiljesallad

Ingredienser

4 portioner
2 msk  färskpressad citronjuice
1 msk  råsocker
3 msk  olivolja
1   rödlök
ca 70 g  blandade salladssorter (t ex mangold och spenat)
1 dl  plockad bladpersilja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner eller 10 bufféportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Jag la till lite bulgur till denna goda sallad för att få den lite mer matig til buffén. Det blev kanon!

Malin

2007-12-19

En fräsch sallad till den libanesiska buffén som dock kanske kan hackas i småbitar istället för att ha hela spenatblad?

Malin

2007-12-19

Näringsvärde per portion

Energi130 KJ / 30 kCal
Fett1 g

Testa liknande recept

Tabbouleh 
Betyg 4.4 av 5.
242 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Falafelrulle
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tabbouleh med linser
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kyckling med valnötter
Betyg 2.7 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Cobbler med plommon och mynta
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Frö- och gryntabbouleh
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga