Rostade jordärtskockor

Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Rostade jordärtskockor

Sätt en guldkant på middagen genom att snabbt och enkelt rosta jordärtskockor. De får en härlig konsistens och ofantligt god smak av olivoljan och saltet. Busenkelt och toppengott.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Rostade jordärtskockor

Ingredienser

4 portioner
8 - 10 jordärtskockor
1 msk olja
1 tsk salt

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

6 st
  • Körde i 20 minuter och då var de inte alls klara. Skockorna var inte särskilt stora. Älskar dock smaken

    Rolf

  • Enkelt att hitta recept

    Ann-kristine

  • Jag vill bara tillägga att man inte behöver skala dem

    Laila

Näringsvärde per portion

Energi264 KJ / 63 kCal
Fett3 g
Salt1.5 g
Kolhydrater7 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Friterad jordärtskocka
    Betyg 4.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Potatis- och jordärtskockskaka
    Betyg 4.2 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad