Fyllningen som består av kalkonfärs, arrabbiata, oliver och persilja passar utmärkt ihop med paprikan. Servera de med fluffigt ris, mild yoghurt och en krispig sallad på gröna salladsblad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2021
Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Väldigt smakrikt i all sin enkelhet. Hoppade över oliverna. Det här kommer vi att göra igen!
Ulrica
2021-03-14Jättegott och lättlagat.
Elisabeth
2021-03-12Mycket gott. Gett receptet till vänner som samtycker.
Barbara
2020-03-29