Pasta arrabbiata med räkor och broccoli

20
2
Pasta arrabbiata med räkor och broccoli

En mumsig pasta arrabbiata passar de flesta. Tillagad med krispig broccoli, goda räkor och fräscha oliver. Toppa rätten med lite ruccola och du har en väldigt god och snabblagad vardagsrätt.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2017

Pasta arrabbiata med räkor och broccoli

Ingredienser

4 portioner
580 g
räkor i lake
235 g
olivmix
250 g
broccoli
4
port spaghetti
1
rödlök
1/2 msk
olivolja
-
salt
130 g
pesto arrabbiata
65 g
rucola

För alla

Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

20

Kommentarer

Dongyan

2020-08-20

Det är mycket ledsen när det finns inte ost och grädde i mitt liv (JAG KAN INTE HAR DET), det ger mig energi och kärlek❤ Kan lägg till kantareller eller kött också.

Eva-kristina

2020-05-10

Ett gott enkelt recept. Dock tycker jag ni kan komplettera med hur länge ni tycker man ska fräsa broccoli och lök. Samt kanske lägga till om man ska värma upp räkorna och oliverna, eller bara vända ner utan plattvärme.

Redaktionen ICAse

2020-05-13

Hej Eva-Kristina! Tack för din kommentar! Vi har nu uppdaterat receptet med tid för hur länge man ska fräsa broccoli och lök samt lagt till att man ska vända ner räkorna tillsammans med oliverna. Hälsningar Elina

Näringsvärde per portion

Energi 2335 KJ / 558 kCal
Fett 58 g
Salt 0.52 g
Kolhydrater 3 g
Protein 21 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept