Pasta arrabbiata med räkor och broccoli | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Pasta arrabbiata med räkor och broccoli

En mumsig pasta arrabbiata passar de flesta. Tillagad med krispig broccoli, goda räkor och fräscha oliver. Toppa rätten med lite ruccola och du har en väldigt god och snabblagad vardagsrätt.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 51, 2017
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt på vatten till pastan.
  2. Låt räkor och oliver rinna av i samma durkslag.
  3. Ansa broccolin, skär den i små buketter och skiva stammen.
  4. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  5. Skala och skiva löken. Fräs den i olivoljan tillsammans med broccolin. Salta. Vänd ner räkor och oliver.
  6. Blanda pastan med arrabbiata.
  7. Servera pastan med räkor, oliver, broccoli och toppa med ruccola.

För alla

Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 580 g räkor i lake
  • 235 g olivmix
  • 250 g broccoli
  • 4 port spaghetti
  • 1 rödlök
  • 1/2 msk olivolja
  • salt
  • 130 g pesto arrabbiata
  • 65 g ruccola
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2335 kJ / 558 kCal