Genom att först rosta majs, sötpotatis, lök och vitlök i ugnen får soppan en fylligare smak. Toppa majs- och sötpotatissoppan med knapriga frön, mer majs och färsk koriander. Just goda toppings med olika konsistens är något som alla släta soppor vinner på!
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2017
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Cecilia
12/12/2020Johanna - matlagningsgrädde. Har gjort soppan närmare tio gånger & gör så varje gång.
Johanna
3/26/2018Cecilia: Vilken typ av grädde? Matlagningsgrädde eller Vispgrädde?
Cecilia
7/29/2017Godaste soppan jag gjort på länge! Bytte ut hälften av vattnet mot grädde och pumpafröna mot solrosfrön.