Rostad majs- och sötpotatissoppa

Genom att först rosta majs, sötpotatis, lök och vitlök i ugnen får soppan en fylligare smak. Toppa majs- och sötpotatissoppan med knapriga frön, mer majs och färsk koriander. Just goda toppings med olika konsistens är något som alla släta soppor vinner på!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2017

Gör så här
00:25:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1697 KJ / 402 kCal
Fett20 g
Salt1.84 g
Kolhydrater40 g
Protein12 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jag äter soppa minst fem gånger i veckan & denna är helt klart min favorit ❤️
Cecilia
2025-02-17Jag vet inte vad vi gjorde fel men den blev smaklös och tung. Tråkigt för vi såg fram emot den!
Jasmina-fatima
2025-01-07Johanna - matlagningsgrädde. Har gjort soppan närmare tio gånger & gör så varje gång.
Cecilia
2020-12-12