Rostad aubergine

Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
0
Rostad aubergine

Laga detta grundrecept på rostad aubergine och servera som tillbehör eller använd som bas i en rätt, till exempel gryta, soppa eller pastasås. Allt du behöver är aubergine, olivolja och flingsalt. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2020

Rostad aubergine

Ingredienser

8 portioner
800 g aubergine
1 dl olivolja
1 tsk flingsalt

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi495 KJ / 119 kCal
Fett11 g
Salt1 g
Kolhydrater2 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Rostad auberginesallad med getost och kikärtor
Betyg 4.2 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostade grönsaker
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Melitzanosalata – auberginesallad
Betyg 4.5 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lammkotletter med grillade grönsaker
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chark med auberginepasta
Betyg 2.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pintxos med grönsaker och manchego
Betyg 3.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga