Rostad aubergine

3
0
Rostad aubergine

Laga detta grundrecept på rostad aubergine och servera som tillbehör eller använd som bas i en rätt, till exempel gryta, soppa eller pastasås. Allt du behöver är aubergine, olivolja och flingsalt. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2020

Rostad aubergine

Ingredienser

8 portioner
800 g
aubergine
1 dl
olivolja
1 tsk
flingsalt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 495 KJ / 119 kCal
Fett 11 g
Salt 1 g
Kolhydrater 2 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept