Chark med auberginepasta

Betyg 2.2 av 5.
6 personer har röstat
0
Chark med auberginepasta

Här svänger du ihop en snabb pasta med stekt aubergine, vitlök och körsbärstomater. Pastan blandas ihop med tomatröran, rostade mandlar och färsk basilika. Serveras tillsammans med ett urval av härliga charkuterier. Snabbmat på italienska, fullt av ljuvliga smaker!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2013

Chark med auberginepasta

Ingredienser

4 portioner
1   aubergine
1   rödlök
1 msk  olivolja
1   vitlöksklyfta
1 tsk  strösocker
salt och peppar
400 g  konserverade körsbärstomater
50 g  hel skållad mandel
1/2   kruka basilika
2   förp färsk pasta, gärna tagliolini (à 250 g)
skinka salami (à 120 g)

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på antipaston. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2182 KJ / 522 kCal
Fett28.8 g
Kolhydrater36.9 g
Protein25.4 g

Testa liknande recept

Aubergine- och olivdipp med mandel
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- och pancettapasta
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Auberginepasta med valnötter och ruccolasallad
Betyg 3.1 av 5.
30 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Auberginepasta med kabanoss
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad aubergine
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tomat- och bresaolapasta med mandel
Betyg 2.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga