Rostad aubergine

Betyg 4.3 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rostad aubergine

Laga detta grundrecept på rostad aubergine och servera som tillbehör eller använd som bas i en rätt, till exempel gryta, soppa eller pastasås. Allt du behöver är aubergine, olivolja och flingsalt. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2020

Rostad aubergine

Ingredienser

8 portioner
800 g aubergine
1 dl olivolja
1 tsk flingsalt

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
00:40:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi495 KJ / 119 kCal
Fett11 g
Salt1 g
Kolhydrater2 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Rostade grönsaker
    Betyg 4.1 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Krispig aubergine med honungsdipp
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lammkotletter med grillade grönsaker
    Betyg 4.3 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Melitzanosalata – auberginesallad
    Betyg 4.5 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bruschetta med aubergine och kapris
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad