Rödgul trumpetsvamp med wokade grönsaker

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Rödgul trumpetsvamp med wokade grönsaker

En färgsprakande wok bestående av paprika, rödlök och rödgul trumpetsvamp läggs på en mjuk bädd av bladspenat och bulgur. Enkelt, snyggt och supergott!

Rödgul trumpetsvamp med wokade grönsaker

Ingredienser

4 portioner
1 grönsaksbuljongtärning
4 dl vatten
2 dl bulgur vetegryn eller matvete
2 röda paprikor
2 gula paprikor
2 rödlökar
3 msk olivolja
1/2 - 1 l rödgul trumpetsvamp eller kantareller
salt, gärna gourmetsalt
peppar
1 msk balsamvinäger
200 g spenatblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1353 KJ / 323 kCal
Fett11.6 g
Salt1.57 g
Kolhydrater37.8 g
Protein10.9 g

Testa liknande recept

Green garden sumo
Betyg 3.9 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Wokad lax
Betyg 4.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingfilé med spenat- och ansjovissallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chiliwokade nudlar
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spenatsallad med fetaost
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Flundra med spenat och rökt lax
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga