Vi äter även med ögonen! Dessa biffar är lika goda att äta som fina att titta på. Med en frisk gurk- och myntayoghurt, en mild bulgursallad med salt fetaost så har du denna veckas favorit serverad!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
3 2021
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gudmund
2020-02-04Det var en sannerligen obehaglig måltid. Oerhört motbjudande till smak och konsisten, biffarna påminde om ett par ruttna strumpor uppvärmda i ugn. Detta recept är en ren förolämpning av rödbetan som grönsak.
Redaktionen ICAse
2020-02-05Hej Gudmumd! Men så tråkigt att höra att maten inte var någon höjdare hos dig! Hoppas att du hittar ett annat recept på ica.se som du tycker bättre om, kanske rödbetsbiffar med getostkräm ID 715839? Hälsningar Elina
Helena
2019-03-29Supergott! Kommer definitivt göra dessa flera gånger. Kokade bulguren i saltat vatten istället för buljong och gjorde satziki till.
Maria
2019-02-06Jättegoda rödbetsbiffar! Bra konsistents på biffarna när de görs i ugn. Gjorde tzatziki istället för gurkyoghurt.