Rödbetsbiffar med gurkyoghurt
Vi äter även med ögonen! Dessa biffar är lika goda att äta som fina att titta på. Med en frisk gurk- och myntayoghurt, en mild bulgursallad med salt fetaost så har du denna veckas favorit serverad!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2021
Ingredienser
Rödbetsbiffar
Gurkyoghurt
Bulgur
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt ut couscous mot glutenfri quinoa eller ris.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt. Välj laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt till mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Byt ut fetaost mot tofu.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jag tog lite extra spiskummin för att få mer smak och lade till hackad persilja i youghurten.
Lena
2023-08-12Väldigt, väldigt god och otroligt vacker måltid! Detta kommer vi att bjuda vi på vid vår nästa fest! /Katarina & Kent
Katarina
2022-10-25Suveränt gott! Krävs dock lite kockkunskap, blev inte ”ruttna strumpor” hos oss ☺️
Veronika
2022-09-06