I mötet mellan risotto och svamp uppstår verklig smakmagi! Det är bara något som säger klick. Välj den sorts svamp skogen eller butiken erbjuder, kantareller eller italienarnas favoritsvamp Karl Johan blir minst lika gott.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2013
Fri från gluten.
Gör laktosfri: Kontrollera fonden och byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera fonden, använd mjölkfritt ostalternativ och byt smör mot mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: Kontrollera fonden. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1 105 lysozym, t ex svensk hårdost.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ann-louise
7/8/2020Jag läste tidigare kommentar om att det blev lite mycket vätska. Jag la till 1 dl ris och det blev perfekt
Marina
10/2/2019Gott att steka timjanen med svampen. Man behöver inte alls så mycket fond+vatten som det står..
Marie-christine
2/23/2017Detta blev jättebra! hade dock vanliga champinjoner i istället, hemmagjord kycklingbuljong och hade i ett paket saffran. Blev jättefylligt och matigt!