Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
I mötet mellan risotto och svamp uppstår verklig smakmagi! Det är bara något som säger klick. Välj den sorts svamp skogen eller butiken erbjuder, kantareller eller italienarnas favoritsvamp Karl Johan blir minst lika gott.
Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Fri från gluten.Gör laktosfri: Kontrollera fonden och byt smör mot laktosfritt matfett.Gör mjölkproteinfri: Kontrollera fonden, använd mjölkfritt ostalternativ och byt smör mot mjölkfritt matfett.Gör äggfri: Kontrollera fonden. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1 105 lysozym, t ex svensk hårdost.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Risotto som i Lido di Ostia
Risotto med rökt lax och limefärskost
Kantarellrisotto
Bakad risotto med sparris
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer