Risotto med brysselkål

Krämig risotto med stekt brysselkål som ger dig en helt perfekt fyllig och varm risotto. Ett trick att få till en krämig risotto är att röra ofta och låta den koka lugnt. Naturligtvis är parmesanosten också väldigt viktig för att få till den perfekta risotton.

Ingredienser
Till servering
För alla
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut ost och smör mot mjölkproteinfria ersättningsalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Krämig o god risotto m alldeles för mycket brysselkål
Elisabeth
2023-11-20Finns det parmesan utan löpe? Annars är det väl inte en vegetarisk rätt...
Carina
2022-12-29