En matig, vitlöksdoftande och varm pastasallad med härliga ingredienser som risonipasta, vitlök, gemsallad, soltorkade tomater, halloumiost och rostade solroskärnor. Risonisallad med vitlöksstekt halloumi är en underbar och snabblagad vardagsmiddag där eventuella rester blir till en perfekt lunchlåda.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
45 2016
Rätten innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut risonin mot ris eller quinoa.
Gör laktosfri: använd laktosfri halloumi.
Gör äggfri: kontrollera att pastan inte innehåller ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jonatan
2020-11-22Riktigt bra och snabbt recept, dock är det nice att byta ut salladen mot strimla vit/spetskål som man steker snabbt för att göra den matigare
Linda
2020-10-08Så gott! En solklar favorit!
Jukka
2020-07-14Riktigt mysig och enkel mat