En pastasallad passar utmärkt som picknickmat. Enkel att ta med och smidig att göra. Här gjord på härlig risoni, smaksatt med oliver, kronärtskockor och pesto calabrese. En röd pesto gjord på paprika och tomat. Till salladen serveras med fördel en charkbricka och rågbrödssnacks med färskost.
Läs noga ingrediensförteckningen på peston och brödet.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta och glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Jeny
11/4/2019Är det 4 dl kokt eller okokt risoni?
Redaktionen ICAse
11/4/2019Hej Jeny! Det är 4 dl okokt risoni. Lycka till med din risonipastasallad. Hälsningar Ulrika