Risonipasta med svamp och prosciutto

2
2
Risonipasta med svamp och prosciutto

Risonipasta med svamp och prosciutto är en charmant och väldigt god pastasallad. Vitlök, broccoli och persilja är mycket trivsamt till pastan. En bit bröd passar bra till.

Skriv ut
Risonipasta med svamp och prosciutto

Ingredienser

4 portioner
3 dl
risonipasta
200 g
färska eller djupfrysta broccolibuketter
200 g
svamp (champinjoner, skogschampinjoner, portobello eller egen svamp från skogen)
1
gul lök
3 msk
matfett
-
salt och peppar
1
kruka persilja
1
vitlöksklyfta
2 msk
vitvinsvinäger
1 msk
dijonsenap
1 dl
olivolja

Till servering

prosciutto
bröd

För alla

Gör glutenfri: byt ut risonipastan mot ris och välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt margarin.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Susanna

9/13/2007

En av mina favoriter!! Men ta bara 1,5 msk vinäger. Gott med mozzarella till också.

Yonnah

8/1/2007

Kanongod sallad! Ökade vitlöken och minskade vinägern. En sallad man kan ha till det mesta.

Testa liknande recept