Rostas med krämig risonisallad och sparris

Betyg 3.3 av 5.
33 personer har röstat
0
Rostas med krämig risonisallad och sparris

Här är ett välsmakande recept på rostas med krämig risonisallad och sparris. Det krämiga står paprikapesto för och tillsammans med tomatklyftor, hackad persilja och nykokt sparris blir risonisalladen komplett. Servera denna läckra sallad med saftig och mör rostas.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2016

Rostas med krämig risonisallad och sparris

Ingredienser

4 portioner

Risoni

4 dl  risonipasta
250 g  grön sparris
1/2   kruka persilja
2   tomater
130 g  paprikapesto

Rostas

ca 600 g  rostas i skivor
1 msk  smör
1 tsk  timjan
salt och peppar

För alla

Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut risonin mot kokt ris eller quinoa.
Gör äggfri: byt ut risonin mot kokt ris eller quinoa. Läs noga innehållsförteckningen på peston.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
33 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2357 KJ / 563 kCal
Fett18 g
Salt3.1 g
Kolhydrater51 g
Protein45 g

Testa liknande recept

Rostade majskolvar med paprikapesto och parmesan
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostas med bearnaise och stekta haricots verts
Betyg 4.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cashewsmul med sesam och rostad lök
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostas med tomat och haricots verts
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Paprikapesto med fetaost och rostade pinjenötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga