Rostas med krämig risonisallad och sparris

31
0
Rostas med krämig risonisallad och sparris

Här är ett välsmakande recept på rostas med krämig risonisallad och sparris. Det krämiga står paprikapesto för och tillsammans med tomatklyftor, hackad persilja och nykokt sparris blir risonisalladen komplett. Servera denna läckra sallad med saftig och mör rostas.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2016

Rostas med krämig risonisallad och sparris

Ingredienser

4 portioner

Risoni

4 dl
risonipasta
250 g
grön sparris
1/2
kruka persilja
2
tomater
130 g
paprikapesto

Rostas

ca 600 g
rostas i skivor
1 msk
smör
1 tsk
timjan
-
salt och peppar

För alla

Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut risonin mot kokt ris eller quinoa.
Gör äggfri: byt ut risonin mot kokt ris eller quinoa. Läs noga innehållsförteckningen på peston.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

31

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2357 KJ / 563 kCal
Fett 18 g
Salt 3.1 g
Kolhydrater 51 g
Protein 45 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept