Rostas med krämig risonisallad och sparris
Här är ett välsmakande recept på rostas med krämig risonisallad och sparris. Det krämiga står paprikapesto för och tillsammans med tomatklyftor, hackad persilja och nykokt sparris blir risonisalladen komplett. Servera denna läckra sallad med saftig och mör rostas.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2016
Ingredienser
4 portioner
Risoni
4 dl risonipasta
250 g grön sparris
1/2 kruka persilja
2 tomater
130 g paprikapesto
Rostas
ca 600 g rostas i skivor
1 msk smör
1 tsk timjan
salt och peppar
För alla
Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut risonin mot kokt ris eller quinoa.
Gör äggfri: byt ut risonin mot kokt ris eller quinoa. Läs noga innehållsförteckningen på peston.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2357 KJ / 563 kCal
Fett18 g
Salt3.1 g
Kolhydrater51 g
Protein45 g
Kommentarer