Fiskspett med apelsinfänkål och risonisallad

4
0
Fiskspett med apelsinfänkål och risonisallad

Eleganta fiskspett av laxfilé eller abborrfilé som du serverar tillsammans med apelsinsmakande fänkål och en förträfflig sallad av risoni, rödlök och tomater. En fräsch och välsmakande fiskrätt som passar perfekt en solig semesterdag.

Fiskspett med apelsinfänkål och risonisallad

Ingredienser

4 portioner
500 g laxfilé eller aborrfilé
4 blötlagda grillspett
1 msk rapsolja eller olivolja
1 tsk salt
1 krm peppar

Fänkål

1 fänkål
1 dl apelsinjuice (utspädd)
1 msk olivolja
3 stjärnanis
1 krm peppar
2 citroner

Sallad

4 portioner risonipasta
1 rödlök
2 tomater eller cocktailtomater (2 tomater motsvarar 12 cocktailtomater)
1 kruka basilika
1 msk olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer