Den här veganska smulpajen kräver ingen ugn, och kommer inte bara älskas av raw food-hängivna utan vilka fikagäster som helst. Degen består av dadlar, valnötter, kokos och mustiga kryddor. Den strör du över ditt val av bär och bjuder med en god vaniljsås.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2016
Kommentarer
Annette
2020-01-16Jag bjöd på denna på mitt jobb, blev succe. Bytte ut sirapen mot honung,
Redaktionen ICAse
2020-01-16Hej Annette! Tack för din kommentar. Kul att ni gillade pajen. Hälsningar Ulrika
Marcus
2018-06-06Hej! Jag är lite skeptisk till agavesirap och huruvida det är nyttigt. Kan jag använda honung istället? 2 msk?
Redaktionen ICAse
2018-06-08Hej Markus! Det kan du säkert. Inget vi provaat. Men det är endast som smaksättare. Dock blir inte pajen vegansk längre om man använder honung. Lycka till! Hälsningar Michelle
Pauline
2018-05-03Kan man byta nötter mot annat som inte är nötter el mandel
Redaktionen ICAse
2018-05-07Hej Pauline! Pröva byta ut mängden nötter mot 2,5 dl solrosfrön och 2,5 dl havregryn eller riven kokos. Lycka till! Hälsningar Elin