Dessa små snickersbitar på jordnötter och dadlar är perfekta att ha i frysen när sötsuget slår till. Söta och goda utan tillsatt socker. Ät de direkt när de kommer ur frysen eller låt de tina en stund för mjukare konsistens.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2017
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Pathricia
2022-05-11Jag provade att mixa ihop allt istället för att göra två lager, gick alldeles utmärkt. La i jordnötterna sist så det blev lite mer crunchy textur. Provade även att lägga choklad på både botten och toppen. Supergoda! Smakar verkligen som snickers.
Alex
2022-02-22Magiskt goda och enkla att göra!
Jannice
2022-01-23Gjort två gånger med tre lager men som någon annan skrivit så blir det understa lagret väldigt hårt och andra lagret väldigt löst. Provade mixa ihop dessa till ett lager och det gick finemang! Lika goda ändå :) Använde inte ens färska dadlar och det gick också bra! Toppenrecept!