Råris ger fint tuggmotstånd i en matig sallad. Rårissalladen förstärks med röda linser, råhyvlad morot, avokado och flower sprouts. Sproutsen är en mild och vacker korsning mellan brysselkål och grönkål som smakar fint till varmrökt lax och gremolata.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2016
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Erik
2021-08-13Otroligt gott, ett riktigt höjdarrecept!
Saloua
2018-10-30❤️❤️❤️
Solveig
2016-08-31Jag förordar att vi använder ett svenskt namn på "flower sprouts". Mitt förslag är rosettkål. I Norge, där de är duktiga på att finna egna ord på nya företeelser, har de också landat i det namnet. http://www.dagbladet.no/2015/10/14/tema/mat/matsiden/rosettkal/gronnkal/41491046/