Flower sprouts med dijongrädde och dragon

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Flower sprouts med dijongrädde och dragon

Stek flower sprouts eller brysselkålsblomma som det också heter tillsammans med gul lök. Tillsätt vispgrädde och dijonsenap och du får en fantastisk god kålrätt. De milda flower sproutsen i grädde smaksatt med senap passar bra att servera till rökt fisk.

Flower sprouts med dijongrädde och dragon

Ingredienser

4 bufféportioner
1   gul lök
1   förp flower sprouts (à 150 g)
1   kruka dragon
1 msk  olja
3 dl  vispgrädde
2 msk  grov dijonsenap
salt
svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Tips

Servera gärna till rökt fisk.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1446 KJ / 345 kCal
Fett34 g
Salt0.5 g
Kolhydrater6 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Flowersprouts med rökt sidfläsk, grädde och lingon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ugnspannkaka med flower sprouts och äpple
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Strozzapreti med pancetta och råstekt kål
Betyg 3.5 av 5.
36 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dragonyoghurt
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dragonsmör 
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dragonsenap
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga