Flower sprouts med dijongrädde och dragon

1
0
Flower sprouts med dijongrädde och dragon

Stek flower sprouts eller brysselkålsblomma som det också heter tillsammans med gul lök. Tillsätt vispgrädde och dijonsenap och du får en fantastisk god kålrätt. De milda flower sproutsen i grädde smaksatt med senap passar bra att servera till rökt fisk.

Flower sprouts med dijongrädde och dragon

Ingredienser

4 bufféportioner
1 gul lök
1 förp flower sprouts (à 150 g)
1 kruka dragon
1 msk olja
3 dl vispgrädde
2 msk grov dijonsenap
salt
svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Tips

Servera gärna till rökt fisk.

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1446 KJ / 345 kCal
Fett 34 g
Salt 0.5 g
Kolhydrater 6 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden