Flower sprouts med dijongrädde och dragon

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Flower sprouts med dijongrädde och dragon

Stek flower sprouts eller brysselkålsblomma som det också heter tillsammans med gul lök. Tillsätt vispgrädde och dijonsenap och du får en fantastisk god kålrätt. De milda flower sproutsen i grädde smaksatt med senap passar bra att servera till rökt fisk.

Flower sprouts med dijongrädde och dragon

Ingredienser

4 bufféportioner
1 gul lök
1 förp flower sprouts (à 150 g)
1 kruka dragon
1 msk olja
3 dl vispgrädde
2 msk grov dijonsenap
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi1446 KJ / 345 kCal
Fett34 g
Salt0.5 g
Kolhydrater6 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Strozzapreti med pancetta och råstekt kål
Betyg 3.5 av 5.
36 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Flowersprouts med rökt sidfläsk, grädde och lingon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ugnspannkaka med flower sprouts och äpple
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklinggryta med ris
Betyg 4.1 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Helstekt kyckling med krämig dragonsås
Betyg 3.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rårissallad med linser och gremolata
Betyg 3.9 av 5.
73 personer har röstat
Under 45 min att tillaga