Flower sprouts med dijongrädde och dragon

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Flower sprouts med dijongrädde och dragon

Stek flower sprouts eller brysselkålsblomma som det också heter tillsammans med gul lök. Tillsätt vispgrädde och dijonsenap och du får en fantastisk god kålrätt. De milda flower sproutsen i grädde smaksatt med senap passar bra att servera till rökt fisk.

Flower sprouts med dijongrädde och dragon

Ingredienser

4 bufféportioner
1 gul lök
1 förp flower sprouts (à 150 g)
1 kruka dragon
1 msk olja
3 dl vispgrädde
2 msk grov dijonsenap
salt
svartpeppar

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi1446 KJ / 345 kCal
Fett34 g
Salt0.5 g
Kolhydrater6 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Dragonyoghurt
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Dragonsenap
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Dragonsmör
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Flowersprouts med rökt sidfläsk, grädde och lingon
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ugnspannkaka med flower sprouts och äpple
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sotad broccoli med dragon
Betyg 4.3 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad