Den japanska nudelsoppan ramen går alltid hem. Här gör du enkelt en mättande ramen med sojabönor, svartkål och morötter. Soppan kryddas med red curry och sesamolja samt en len och härlig kokosmjölk. Ramensoppan toppas, inte så överraskande av kokta ägg, mer förvånande är dock chiafrön på toppen, det blir riktigt gott och annorlunda.
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj ris- eller glasnudlar.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Katarina
1/18/2021Tycker inte äggen tillförde så mycket, förutom ökad matighet, bytte ut mot stekt tofu som gav mer smak.
Carina
1/17/2021En hel del pyssel innan man kunde börja laga mat men gott blev det...
Gunnar egon
1/16/2021Supergott men tar längre tid att tillaga än vad som anges.