Ramen med böngroddar och koriander är en smakrik japansk nudelsoppa som i detta recept har ett härligt sting av vitlök och chili. Varje tugga blir en ny upplevelse med krispiga böngroddar, umami-rika champinjoner, japanska nudlar och krämigt ägg. Toppa soppan med koriander om du gillar det!
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Innehåller ägg. Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj ris- eller glasnudlar.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gott. La till ingefära i vitlökskrämen. Honung, sesamolja och misopasta i buljongen. Mycket gott.
Richard
2022-04-02Gott! Jag tog en umami buljongtärning plus en halv tärning svampbuljong och lät koka lite längre. Svårt att mixa sesamfrön och chili vitlök olja så tipset är att hälla i lite vatten för att ha en bättre chans till att få det uppläst någorlunda.
Nikolina
2021-11-03Jättegott! Blir bäst med äggnudlar enligt receptet och vi hade lite extra chili
Isabelle
2021-06-04