En ljuvlig omelett med räkstuvning och Västerbottensost. Perfekt som matig lunch eller lättare middag. Medan omeletten gräddas kokar du ihop räkstuvningen i en kastrull och häller den sedan över omeletten. Servera gärna nylagad med en krispig sallad.
Fri från gluten men innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk och grädde.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegott!
Annika
2023-09-27God smak, men jag gjorde misstaget att använda potatismjöl istället för majsstärkelse så det blev lite som räkklister. Nästa gång kör jag vanlig bottenredning med mjöl så blir det toppen!
Sara
2023-08-08Nämen HALLÅ! Ni har ju glömt att man måste ha lite vetemjöl i ugnsomeletten. Jag har inte lagat rätten ännu men ser direkt att det saknas. Gör om receptet! Mvh Håkan
Håkan
2023-04-08