Omelettrulle med räkor och färskost

Betyg 3.1 av 5.
223 personer har röstat
0
Omelettrulle med räkor och färskost

Gör en stor omelett i ugnen. Fyll med krämig färskost, räkor och dill. Rulla ihop och skär i lagom stora skivor att bjuda dina gäster på. Omelettrullen går fint att förbereda dagen för festen, brunchen eller varför inte servera den på påsk- eller midsommarbuffén.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2016

Omelettrulle med räkor och färskost

Ingredienser

6 portioner
6   ägg
2 dl  mjölk (3 %)
2 dl  finhackad babyspenat
1/2 tsk  salt
2 krm  svartpeppar
rapsolja
500 g  frysta tinade räkor (med skal)
4   salladslökar
3/4 dl  färskost (gärna ört & pepparrot)
1 dl  finskuren dill

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölk och färskost.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri mjölk- och färskostersättning.
Innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
223 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi859 KJ / 205 kCal
Fett11 g
Salt2 g
Kolhydrater3 g
Protein24 g

Testa liknande recept

Räkomelett
Betyg 4.2 av 5.
52 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äggbowl med crème fraiche och gräslök
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äggwraps med rökt lax
Betyg 4.8 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Omelett med ost och olika topping
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Omelett med champinjoner, spenat och gräslök
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korvomelett med spenat
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga