Omelettrulle med räkor och färskost
Gör en stor omelett i ugnen. Fyll med krämig färskost, räkor och dill. Rulla ihop och skär i lagom stora skivor att bjuda dina gäster på. Omelettrullen går fint att förbereda dagen för festen, brunchen eller varför inte servera den på påsk- eller midsommarbuffén.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2016
Ingredienser
6 portioner
6 ägg
2 dl mjölk (3 %)
2 dl finhackad babyspenat
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
rapsolja
500 g frysta tinade räkor (med skal)
4 salladslökar
3/4 dl färskost (gärna ört & pepparrot)
1 dl finskuren dill
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi859 KJ / 205 kCal
Fett11 g
Salt2 g
Kolhydrater3 g
Protein24 g
Kommentarer