Omelettrulle med räkor och färskost

220
0
Omelettrulle med räkor och färskost

Gör en stor omelett i ugnen. Fyll med krämig färskost, räkor och dill. Rulla ihop och skär i lagom stora skivor att bjuda dina gäster på. Omelettrullen går fint att förbereda dagen för festen, brunchen eller varför inte servera den på påsk- eller midsommarbuffén.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2016

Omelettrulle med räkor och färskost

Ingredienser

6 portioner
6 ägg
2 dl mjölk (3 %)
2 dl finhackad babyspenat
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
rapsolja
500 g frysta tinade räkor (med skal)
4 salladslökar
3/4 dl färskost (gärna ört & pepparrot)
1 dl finskuren dill

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölk och färskost.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri mjölk- och färskostersättning.
Innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

220

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 859 KJ / 205 kCal
Fett 11 g
Salt 2 g
Kolhydrater 3 g
Protein 24 g
Läs mer om näringsvärden