Omelettrulle med räkor och färskost

Betyg 3.1 av 5.
221 personer har röstat
0
Omelettrulle med räkor och färskost

Gör en stor omelett i ugnen. Fyll med krämig färskost, räkor och dill. Rulla ihop och skär i lagom stora skivor att bjuda dina gäster på. Omelettrullen går fint att förbereda dagen för festen, brunchen eller varför inte servera den på påsk- eller midsommarbuffén.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2016

Omelettrulle med räkor och färskost

Ingredienser

6 portioner
6   ägg
2 dl  mjölk (3 %)
2 dl  finhackad babyspenat
1/2 tsk  salt
2 krm  svartpeppar
rapsolja
500 g  frysta tinade räkor (med skal)
4   salladslökar
3/4 dl  färskost (gärna ört & pepparrot)
1 dl  finskuren dill

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölk och färskost.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri mjölk- och färskostersättning.
Innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
221 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi859 KJ / 205 kCal
Fett11 g
Salt2 g
Kolhydrater3 g
Protein24 g

Testa liknande recept

Räkomelett
Betyg 4.2 av 5.
49 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äggbowl med crème fraiche och gräslök
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Omelett med ost och olika topping
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
13 Ingredienser
Äggwraps med rökt lax
Betyg 4.8 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Omelett med champinjoner, spenat och gräslök
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Småomeletter med räkstuvning
Betyg 2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga