Fräs med havsgrönsaker, brynt smör, dill och pepparrot

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Fräs med havsgrönsaker, brynt smör, dill och pepparrot

Släng ner de sköljda algerna i stekpannan och stek dem i brynt smör tillsammans med lök. Vänd ner dill och babyspenat. Strö över pepparrot och garnera med kokta ägg och handskalade räkor.

Fräs med havsgrönsaker, brynt smör, dill och pepparrot

Ingredienser

4 portioner
2   ägg
1   förp handskalade räkor (à 480 g)
1/2   rödlök
1/2   kruka dill
1 msk  riven färsk pepparrot
50 g  smör
100 g  glasört (eller 60 g saltört eller 40 g havslilja)
65 g  babyspenat
svartpeppar och ev salt

För alla

Fri från gluten. Rätten innehåller ägg
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör/matfett eller olja.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1022 KJ / 244 kCal
Fett14 g
Salt2.9 g
Kolhydrater3 g
Protein26 g

Testa liknande recept

Eldig räkcocotte med pepparrot
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Räkor med amerikansk cocktailsås
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Torsk med räkor, grön sparris och brynt salviasmör
Betyg 4.5 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskfilé med pepparrotscréme och räkor
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ciabatta med skagenröra
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ljummen potatissallad med räkor och sparris
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga