Fräs med havsgrönsaker, brynt smör, dill och pepparrot

3
0
Fräs med havsgrönsaker, brynt smör, dill och pepparrot

Släng ner de sköljda algerna i stekpannan och stek dem i brynt smör tillsammans med lök. Vänd ner dill och babyspenat. Strö över pepparrot och garnera med kokta ägg och handskalade räkor.

Fräs med havsgrönsaker, brynt smör, dill och pepparrot

Ingredienser

4 portioner
2 ägg
1 förp handskalade räkor (à 480 g)
1/2 rödlök
1/2 kruka dill
1 msk riven färsk pepparrot
50 g smör
100 g glasört (eller 60 g saltört eller 40 g havslilja)
65 g babyspenat
svartpeppar och ev salt

För alla

Fri från gluten. Rätten innehåller ägg
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör/matfett eller olja.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1022 KJ / 244 kCal
Fett 14 g
Salt 29 g
Kolhydrater 3 g
Protein 26 g
Läs mer om näringsvärden