Fräs med havsgrönsaker, brynt smör, dill och pepparrot

3
0
Fräs med havsgrönsaker, brynt smör, dill och pepparrot

Släng ner de sköljda algerna i stekpannan och stek dem i brynt smör tillsammans med lök. Vänd ner dill och babyspenat. Strö över pepparrot och garnera med kokta ägg och handskalade räkor.

Skriv ut
Fräs med havsgrönsaker, brynt smör, dill och pepparrot

Ingredienser

4 portioner
2
ägg
1
förp handskalade räkor (à 480 g)
1/2
rödlök
1/2
kruka dill
1 msk
riven färsk pepparrot
50 g
smör
100 g
glasört (eller 60 g saltört eller 40 g havslilja)
65 g
babyspenat
-
svartpeppar och ev salt

För alla

Fri från gluten. Rätten innehåller ägg
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör/matfett eller olja.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1022 KJ / 244 kCal
Fett 14 g
Salt 2.9 g
Kolhydrater 3 g
Protein 26 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept