Rädiskimchi med kyckling och sesam

4
0
Rädiskimchi med kyckling och sesam

Rädiskimchi med kyckling och sesam är en utsökt rätt med saftiga kycklingbitar i marinad toppat med sesamfrön! Rädiskimchin, av rädisor, salladskål, rödlök, soja, lime och sambal oelek, är mycket smakrik och dess lite sötsyrliga smak passar perfekt ihop med den läckra kycklingen.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2013

Rädiskimchi med kyckling och sesam

Ingredienser

4 portioner
4 port ris eller annat gryn
2 msk sesamfrö

Kyckling

4 kycklingfiléer
1 msk olja
2 msk flytande honung
3 msk japansk soja
salt och peppar
1 dl vatten
2 tsk majsstärkelse (Maizena)

Rädiskimchi

1 knippe rädisor
ca 200 g salladskål
1 rödlök
1 lime
1 msk japansk soja
1 msk olja
1 tsk sambal oelek

Gör så här

För allaFri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2111 KJ / 504 kCal
Fett 11 g
Salt 5 g
Kolhydrater 63 g
Protein 37 g
Läs mer om näringsvärden