Quornwrap med kikärtsdipp och salsa

5
2
Quornwrap med kikärtsdipp och salsa

Smarriga wraps med quorn, kryddig kikärtsdipp och stark tomatsalsa. Snabbt, enkelt och gott. Fyll dina wraps, rulla ihop dem och servera i höga dricksglas. Toppa med färsk koriander.

Quornwrap med kikärtsdipp och salsa

Ingredienser

4 portioner
1 paket frysta quornbitar (à 300 g, ej panerade)
1 burk kikärtor (à 400 g)
2 dl minifraiche (5%)
1 tsk finhackad vitlök
1 dl grovhackad koriander
2 krm spiskummin
1 tsk citronjuice
4 stora mjuka vetetortillas
1 liten röd lök
1 kruka romansallad
olja
2 dl tomatsalsa

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på quornförpackningen (innehåller ägg, mjölkprotein och gluten).

Gör så här

I näringsberäkningen ingår inte den föreslagna desserten.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Linda

2003-05-14

Rätten i helhet blev god men jag var tvungen att krydda dippen extra med örtsalt, vitpeppar och citronpeppar för att den skulle smaka något.

Karin

2003-03-16

Wrapsen goda, men dippen blev ganska smaklös tyvärr. Lite mer kryddor skulle inte skada!

Näringsvärde per portion

Energi 1674.4 KJ / 399.3 kCal
Fett 16.8 g
Salt 2.05 g
Kolhydrater 35.8 g
Protein 20.9 g
Läs mer om näringsvärden