Quornsauté med kantareller och syltlök

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
1
Quornsauté med kantareller och syltlök

Quornsauté med kantareller och syltlök är en höstigt härlig och helvegetarisk middagsrätt. Fräs på quornbitar med vitlök, kantareller, syltlök och haricots verts i olivolja och servera med klibbigt jasminris.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2001

Quornsauté med kantareller och syltlök

Ingredienser

4 portioner
4   port jasminris
1   påse quornbitar (ej panerade, à 300 g)
ca 2 msk  olivolja att steka i
2   vitlöksklyftor
2   burkar avrunna kantareller (à 110 g)
1 dl  avrunnen syltlök
1   paket frysta och tinade haricots verts (bönor) (à 250 g)
salt och peppar
1   kruka kruspersilja

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på quornförpackningen (innehåller ägg, mjölkprotein och gluten).

Gör så här

Tips

Servera gärna med smaksatt matlagningsyoghurt. Blanda 2 dl matlagningsyoghurt med 2-3 msk söt och stark senap eller 1-2 msk riven pepparrot och 1 msk flytande honung. Receptet är avsett för 4 port.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Ja smakar väl bra, men i allra simplaste laget för att ens få kallas "recept" tycker jag.

Karin

2004-06-05

Testa liknande recept

Quorn med skogssvamp och spenat
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quornpanna med paprika
Betyg 2.9 av 5.
37 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quorn- och couscouswok
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quornwok med nötter och chilisås
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quornwok sweet and sour
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Apelsincurry med quorn
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga