Quornpanna med paprika
Quornpanna med paprika är en tilltalande vegetarisk middag med quorn, paprikor och purjolök som bas. Quornpannan får en skön krämighet när du tillsätter grädde och sting i smaken med peppar och senap som smaksättare. Servera med långkornigt ris.
Ingredienser
4 portioner
3 dl långkornigt ris
2 purjolökar
3 paprikor gärna i flera färger
2 msk olja
1 påse djupfrysta quornbitar (à 300 g)
2 1/2 dl laga lätt grädde
1 tsk salt
1 krm peppar
2 - 3 msk senap
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2252 KJ / 540 kCal
Fett13.6 g
Kommentarer
Jättegott! Använde gräslök istället för purjolök och kryddade med Franska örter.
Karin
2019-02-01Helt ok maträtt, men som med nästan all quorn tjänar den på lite extra fett vid tillagning samt lite mer vätska (grädde).
Karl
2015-07-30Smaklöst - varken jag eller min sambo blev mätta eftersom vi inte ville äta upp! Blev även torrt.
Maria
2006-04-06