Låt denna mustiga quorngryta värma dig en kylig höstdag! Smakerna från bland annat curry, kokosmjölk, vitlök och chili gör grytan smakrik och intensiv. Servera grytan med mumsigt naanbröd och middagen är komplett!
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2011
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: läs innehållsdeklarationen på quornfärsen och byt ev till nötfärs och välj ris till.
Gör laktosfri: läs innehållsdeklarationen på quornfärsen och fonden.
Gör mjölkproteinfri: läs innehållsdeklarationen på quornfärsen och fonden.
Näringsberäkningen är inkl. ris.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gunilla
2021-10-05Lättlagat, gott
Andreas
2021-09-07Väldigt goda smaker. Lite mer av allt och framförallt mer vätska så är den fulländad.
Camilla
2020-10-21Supergott och omtyckt av alla i familjen! Kommer göra den rätt fler gånger.