Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Enkel

Snabba quesadillas med spenat och mozzarella

Quesadillas är gott, lättlagat och kan varieras i oändlighet! Här smaksätts quesadillan med vita bönor, mozzarella och babyspenat. Passar både som förrätt och som matigt snack.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2018
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll av, skölj och låt bönorna rinna av. Mosa bönorna och blanda med mozzarella, salt och peppar.
  2. Bred fyllningen på tre av tortillabröden. Toppa med spenat och lägg på resten av bröden. Stek i oljan tills de får färg. Skär i bitar.

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt mozzarella mot mjölkproteinfri ostersättningsprodukt.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 förp kokta vita bönor (à 380 g)
  • 2 dl riven mozzarella
  • 2 krm salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 6 tortillabröd
  • 1/2 påse babyspenat (à 65 g)
  • 3 msk rapsolja
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1745 kJ / 417 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer