Pyttipanna med ägg och persilja

4
0
Pyttipanna med ägg och persilja

Pyttipanna är den bästa rest-maten! Bara att slänga ihop valfria matrester och servera med ett stekt ägg. Här lagar vi pyttipanna på kyckling, rödbetor, lök och potatis. Persilja på toppen tillför smak.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2019

Pyttipanna med ägg och persilja

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

1/4 sats vitlöksstekt kycklingbröst (se länk i steg 1)
1/2 sats rostade rödbetor med rosmarin (se länk i steg 1)
500 g kokt potatis

Tillsätt

1 gul lök
1 kruka persilja
smör och olja (till stekning)
4 ägg
salt

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: uteslut äggen.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer