Pytt med kyckling, ägg och persilja

Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pytt med kyckling, ägg och persilja

Pyttipanna är den bästa rest-maten! Här lagar vi pytt på kyckling, rödbetor, lök och potatis. Persilja på toppen tillför smak och ett stekt ägg gör rätten komplett!

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2019

Pytt med kyckling, ägg och persilja

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

1/4 sats vitlöksstekt kycklingbröst (se länk i steg 1)
1/2 sats rostade rödbetor med rosmarin (se länk i steg 1)
500 g kokt potatis

Tillsätt

1 gul lök
1 kruka persilja
smör och olja (till stekning)
4 ägg
salt

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
00:05:00
00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Kyckling med citronärter, rödbetor och kokt potatis
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pytt i panna
Betyg 4.5 av 5.75 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Klassisk Biff à la Lindström
Betyg 3.8 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pölsa
Betyg 3.3 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pannbiffar med rödbeta
Betyg 3.9 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad sill
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad