Pyttipanna med ägg och persilja

4
0
Pyttipanna med ägg och persilja

Pyttipanna är den bästa rest-maten! Bara att slänga ihop valfria matrester och servera med ett stekt ägg. Här lagar vi pyttipanna på kyckling, rödbetor, lök och potatis. Persilja på toppen tillför smak.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2019

Pyttipanna med ägg och persilja

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

1/4
sats vitlöksstekt kycklingbröst (se länk i steg 1)
1/2
sats rostade rödbetor med rosmarin (se länk i steg 1)
500 g
kokt potatis

Tillsätt

1
gul lök
1
kruka persilja
-
smör och olja (till stekning)
4
ägg
-
salt

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: uteslut äggen.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Testa liknande recept