Pannbiffar med rödbeta
Smaksätt pannbiffarna med rödbetor för en saftigare biff. En enkel sås till pannbiffarna får du med yoghurt som du blandar med dijonsenap och honung. Servera med ugnsbakade rotfrukter eller kokt potatis.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007
Ingredienser
4 portioner
3 msk ströbröd
1 dl mjölk
1 gul lök
500 g nötfärs
1 dl finhackade inlagda rödbetor
2 msk kapris
1 ägg
1 tsk salt
1 krm peppar
1 msk smör att steka i
1 knippe färsk persilja
Dijonyoughurt
2 dl matyoghurt
1 msk dijonsenap
1/2 msk honung
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2020 KJ / 480 kCal
Fett20 g
Kommentarer
Gör på formbar vego-färs, perfekta!
Frida
2023-10-22Blev lite förvirrad då det stod att man skulle blanda senap i färsen, senap står under raden för ingredienser till såsen. Annars supergott!!!
Heléna
2020-09-12Hej Heléna! Ursäkta sent svar. Det ska inte vara senap i färsen, det var tryckfelsnissen som hade varit i farten. Vi ber om ursäkt för det! Receptet är nu uppdaterat. Kul att höra att du gillade biffarna i alla fall! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-09-22Det här var supergott och inte alls svårt att göra. Men hur mycket dijonsenap ska det vara?
Camilla
2010-05-27