Pannbiffar med rödbeta

Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
6
Pannbiffar med rödbeta

Smaksätt pannbiffarna med rödbetor för en saftigare biff. En enkel sås till pannbiffarna får du med yoghurt som du blandar med dijonsenap och honung. Servera med ugnsbakade rotfrukter eller kokt potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

Pannbiffar med rödbeta

Ingredienser

4 portioner
3 msk ströbröd
1 dl mjölk
1 gul lök
500 g nötfärs
1 dl finhackade inlagda rödbetor
2 msk kapris
1 ägg
1 tsk salt
1 krm peppar
1 msk smör att steka i
1 knippe färsk persilja

Dijonyoughurt

2 dl matyoghurt
1 msk dijonsenap
1/2 msk honung
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Gör på formbar vego-färs, perfekta!

Frida

2023-10-22

Blev lite förvirrad då det stod att man skulle blanda senap i färsen, senap står under raden för ingredienser till såsen. Annars supergott!!!

Heléna

2020-09-12

Hej Heléna! Ursäkta sent svar. Det ska inte vara senap i färsen, det var tryckfelsnissen som hade varit i farten. Vi ber om ursäkt för det! Receptet är nu uppdaterat. Kul att höra att du gillade biffarna i alla fall! Hälsningar Elina

Redaktionen

2020-09-22

Det här var supergott och inte alls svårt att göra. Men hur mycket dijonsenap ska det vara?

Camilla

2010-05-27

Näringsvärde per portion

Energi2020 KJ / 480 kCal
Fett20 g

Testa liknande recept

Parisare med stekt ägg
Betyg 3.2 av 5.
73 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halstrad råbiff med spenatyoghurt
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pannbiff med spenatyoghurt
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Klassisk Biff à la Lindström
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kaprisfisk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga