Sliders är det amerikanska namnet på små hamburgare. Här fyller vi dem med läckert mör och smakrik pulled pork, alltså långsamt tillagad fläskkarré. Glöm inte att skeda över den fenomenala sås som bildas när köttet tillagas. Det är hela grejen!
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2016
Gör glutenfri: välj glutenfritt hamburgerbröd. Kontrollera innehållet i bbq-såsen.
Gör laktosfri: välj lämpligt bröd och kontrollera bbq-såsen.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt bröd och kontrollera innehållet i bbq-såsen.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i hamburgerbrödet.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Terese
4/29/2019Skulle man kunna servera dessa kalla? Och göra färdigt alla innan gästerna kommer?
Redaktionen ICAse
4/30/2019Hej Terese! Sliders är godast som varma. Det går bra att förbereda allt i förväg och sedan värma köttet och rosta brödet vid servering. Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina
Gun-britt
10/15/2016Inte smakat ännu men är väldigt nyfiken På dessa recept...