Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Pulled pork burrito

En snabb burrito görs på klassiskt vis med tortillabröd, men vill du hellre äta denna rätt som en taco går det lika bra. Värm pulled pork, tillsätt svarta bönor och servera med majs, gurka och gräddfil. Ju fler tillbehör, desto godare!

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 43, 2018
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär köttet i skivor och värm i en kastrull under lock ca 10 minuter. Smaka av med medföljande kryddpåse.
  2. Häll bönorna i ett durkslag, spola i kallt vatten och låt rinna av. Tillsätt dem i kastrullen och låt det bli varmt.
  3. Värm bröden enligt anvisningen på förpackningen.
  4. Låt majsen rinna av och lägg i en skål.
  5. Skär gurkan i tärningar.
  6. Servera kött och bönor med alla tillbehör.

För alla

Läs noga innehållet på pulled pork. Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria tortillas.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Tips

Servera gärna med tomater, salsasås sallad, avokado och riven ost.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 förp pulled pork (à 550 g)
  • 1 förp kokta svarta bönor (à 380 g)
  • 8 tortillabröd
  • 1 förp majskorn (à 340 g)
  • 1 gurka
  • 2 dl gräddfil
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 3785 kJ / 891 kCal